0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Hoorn?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Hoorn

Actie houtwormbestrijding

Houtworm in uw meubels of in de constructie van uw woning? Het is belangrijk zo snel mogelijk hulp in te schakelen om grote schade te voorkomen. Al jaren is de door ons aangedragen professional een begrip in houtwormbestrijding. Op dit moment hebben wij een mooie actie. Voor €295,- per verdieping bent u snel van houtworm af. Zie hieronder onze andere acties.

Werkwijze houtworm bestrijden

de door ons aangedragen professional heeft 30 lokale vestigingen in het land, waardoor u altijd de warmte en inzicht van een lokaal opererend bedrijf ervaart. Tegelijkertijd profiteert u van de kracht van een landelijk sterk opererend bedrijf dat groot inkoopt waardoor onze inkoopkosten een stuk lager liggen dan bij veel andere bedrijven. Daarnaast geeft onze behandeling veel grote voordelen ten opzichte van de ouderwetse manier van houtworm bestrijding. Bij ons hoeft u bijvoorbeeld niet 48 uur uit uw woning, boerderij of schuur te blijven. Dit is bij ons slechts 4 uur. Wij werken namelijk met een nieuw middel. Dit geavanceerde product geeft geen sterke kerosine geur af. Daarnaast is ons middel op water basis, waardoor het veel voordelen biedt met betrekking tot de natuur en brandveiligheid.

Prijsoverzicht

_____________________________________________________________________

Boerderij (Stolp, Stelp, Schuur of Stal) tot 350 m² €895,-
Boerderij (Stolp, Stelp, Schuur of Stal) tot 200 m² €795,-
Schuur tot 50 m² €295,-
Verdieping of etage tot 50 m² €295,-
Huis met diverse etages tot 100 m² €495,-
Alleen plafond €189,95
Meubelstukken €75,-

 

________________________________________________________________________

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw.

Het stofvrij maken van de woning is niet inbegrepen. Wilt u dat wij de ruimte stofvrij voor u maken, dan rekenen wij daar een bedrag tussen de €150 en €350 euro voor. Dit zal bij de inspectie besproken worden en afhankelijk zijn van de omvang van de werkzaamheden.

Inspectie

Wij zullen nooit zomaar een object behandelen, maar zullen altijd eerst een inspectie inplannen om uw probleem goed in kaart te brengen en u een goede uitleg te geven over de handelingen die wij voor u gaan uitvoeren. De kosten voor de inspectie bedragen €35,- inclusief btw.
______________________________________

Actie muizenbestrijding

Door jaren ervaring in steden als Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Utrecht, Zwolle en Heerenveen is voor ons geen muizenuitdaging te groot of onze kennis te klein.

Heeft u muizen in huis? Op dit moment hebben wij een speciale actie in de vorm een pakket. U kunt uit twee pakketten kiezen. Ons doel is uw muizenproblematiek zo snel mogelijk op te lossen, zodat u uw woongenot en werkplezier weer kunt hervatten.

Onze pakketten

Pakket A

€ 199,95 inclusief btw met 3 maanden garantie

  • Hiervoor krijgt u drie bezoeken waarin we het probleem lokaliseren, muizen vangen en of vergiftigen.
  • Hierin worden ook ongedierte technische gaten gedicht tot een grote van maximaal 10 cm. Voor grotere gaten zal er een meerprijs gerekend worden en deze zal met u besproken worden.
  • Bij het derde bezoek doen wij een nacontrole en, indien nodig nog een service handeling. Mocht u na de garantie termijn toch weer last krijgen van muizen, dan betaalt u nog steeds het tarief van €66,65 per bestrijding.

Pakket B

€299,95 inclusief btw met 6 maanden garantie

  • Hiervoor krijgt u vijf bezoeken waarin we het probleem lokaliseren, muizen vangen en of vergiftigen.
  • Dit pakket wordt aangeraden als u in het centrum of in een oud gedeelte van een stad woont. Ook is het vaak aan te raden als u meer dan drie maanden last heeft van muizen.
  • Hierin worden ook ongedierte technische gaten gedicht tot een grote van maximaal 10 cm. Voor grotere gaten zal er een meerprijs gerekend worden en die zal met u besproken worden.
  • Bij het derde bezoek doen wij een nacontrole en, indien nodig nog een service handeling. Mocht u na de garantie termijn toch weer last krijgen van muizen, dan betaalt u nog steeds het tarief van €66,65 per bestrijding.

Let wel: bovengenoemde pakketten zijn zeer scherp geprijsde actie tarieven. Normaal hanteren wij €85,- per bestrijding. Wanneer u eenmaal heeft gekozen voor een pakket, dan voeren wij deze ook zoals beloofd uit. Wij doen niet aan restitutie. Mocht het zo zijn dat u tegen het advies van een van onze bestrijders liever pakket A kiest, maar u eigenlijk B nodig heeft, dan kunt u voor een eenmalige bijbetaling van €100,- inclusief btw alsnog gebruik maken van pakket B en diens garantie bepaling.

Muizen en ratten bestrijden

In doe-het-zelf winkels zijn veel middelen te koop om zelf muizen en ratten te bestrijden of te verjagen. Daarbij kunt u denken aan de bekende muizenval of aan bestrijdingsmiddelen. Deze middelen zijn echter niet alleen schadelijk voor de muis of rat, maar vaak ook voor uw eigen gezondheid en voor het milieu. Bij een grote ratten- of muizenplaag is het daarom verstandig om dit aan een expert over te laten. Zij hebben meer mogelijkheden om de problemen te verhelpen.

Schakel daarom gerust onze professionals in. Wij zorgen ervoor dat de knaagdierenoverlast wordt opgelost. Dit doen wij goed en gunstig, met respect voor uw veiligheid en het milieu. Neem gerust contact met ons op, want we vertellen u er graag alles over!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606