0229 - 72 82 44

Ongediertebestrijding in Hoorn?

Kakkerlakken in Hoorn?

Kleine, platte beestjes met grote voelsprieten: de meeste mensen hebben meteen een beeld bij kakkerlakken. Iedereen kent wel de verhalen over onhygiƫnische restaurants met een kakkerlakkenplaag. Maar ook als het geen grote bende is, kunt u te maken krijgen met dit ongedierte. Heeft u te maken met kakkerlakken in huis? Dan zoekt u ongetwijfeld een snelle oplossing. Deze beestjes verspreiden namelijk niet alleen nare ziektes. Ook kunnen ze behoorlijke schade aanrichten aan uw eigendommen. Alle reden dus om meteen in actie te komen!

Voor een vlugge oplossing van de problemen kunt u in de regio Hoorn terecht bij De vakman. Als ervaren ongediertebestrijder beschikken wij over veel kennis en kunde op het gebied van dit plaagdier. We zetten onze expertise graag voor u in!

Voorkom een kakkerlakkenplaag

Niemand wil te maken krijgen met een grote kakkerlakkenfamilie in zijn huis of bedrijf. Gelukkig zijn er diverse stappen die u zelf kunt zetten om de kans hierop te verkleinen. Kakkerlakken komen af op vet, vocht, vuil en voedselresten. Daarom is het belangrijk om bijvoorbeeld uw fornuis goed schoon te houden en kruimels op het aanrecht weg te vegen. Leg ook geen vochtige doekjes op het aanrecht, want daar komen deze beestjes graag op af.

Onze professionals helpen u ook graag met preventieve maatregelen. Vraag ons er gerust naar! Van preventie tot bestrijding: als kakkerlakken specialist staan wij in Hoorn en omstreken voor u klaar!

Ons werkgebied

Hoorn, Medemblik, Wervershoof, Andijk, Enkhuizen, Bovenkarspel en Venhuizen

Waarom onze ongediertebestrijding?

 • Binnen 24 uur geholpen
 • Discreet en effectief
 • Laagste prijs garantie

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Bestrijding mieren
 • Bestrijding kakkerlakken
 • Bestrijding wespen
 • Bestrijding bedwantsen
 • Bestrijding ratten
 • Werkgebied

  Hoorn, Medemblik, Wervershoof, Andijk, Enkhuizen, Bovenkarspel en Venhuizen

  Hoofdvestiging