0229 - 72 82 44

Ongediertebestrijding in Hoorn?

Aanbieding houtwormbestrijding in Hoorn

Houtworm in uw meubels of in de constructie van uw woning? Het is belangrijk zo snel mogelijk hulp in te schakelen om grote schade te voorkomen. Al jaren is De vakman een begrip in houtwormbestrijding in Hoorn. Op dit moment hebben wij een mooie aanbieding. Voor €295,- per verdieping bent u in Hoorn en omstreken snel van houtworm af. Zie hieronder onze andere aanbiedingen.

Werkwijze houtworm bestrijden

De vakman heeft 30 lokale vestigingen in het land, waardoor u altijd de warmte en inzicht van een lokaal opererend bedrijf ervaart. Tegelijkertijd profiteert u van de kracht van een landelijk sterk opererend bedrijf dat groot inkoopt waardoor onze inkoopkosten een stuk lager liggen dan bij veel andere bedrijven. Daarnaast geeft onze behandeling veel grote voordelen ten opzichte van de ouderwetse manier van houtworm bestrijding. Bij ons hoeft u bijvoorbeeld niet 48 uur uit uw woning, boerderij of schuur te blijven. Dit is bij ons slechts 4 uur. Wij werken namelijk met een nieuw middel. Dit geavanceerde product geeft geen sterke kerosine geur af. Daarnaast is ons middel op water basis, waardoor het veel voordelen biedt met betrekking tot de natuur en brandveiligheid.

Prijsoverzicht

Boerderij (Stolp, Stelp, Schuur of Stal) tot 350 m² € 895,-
Boerderij (Stolp, Stelp, Schuur of Stal) tot 200 m² € 795,-
Verdieping of etage tot 50 m² €295,-
Huis met diverse etages tot 100 m² €495,-
Schuur tot 50 m² €295,- alleen plafond € 189,95
Meubelstukken € 75,-
Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw.

Het stofvrij maken van de woning is niet inbegrepen. Wilt u dat wij de ruimte stofvrij voor u maken, dan rekenen wij daar een bedrag tussen de €150 en €350 euro voor. Dit zal bij de inspectie besproken worden en afhankelijk zijn van de omvang van de werkzaamheden.

Inspectie

Wij zullen nooit zomaar een object behandelen, maar zullen altijd eerst een inspectie inplannen om uw probleem goed in kaart te brengen en u een goede uitleg te geven over de handelingen die wij voor u gaan uitvoeren. De kosten voor de inspectie bedragen €35,- inclusief btw.

Houtworm en boktor

De boktor leeft maar twee weken. Zelf veroorzaakt de boktor weinig overlast. Echter legt een boktor larven die vijf tot twaalf jaar oud worden. Deze larven zijn de zogenoemde houtwormen. Indien ze de kans krijgen, kunnen houtwormen hele houtconstructies wegeten. U kunt een boktor herkennen aan twee grijze vlekken op zijn rug. Verder heeft het voelsprieten, is het bruinzwart en wordt het tot 2,5 centimeter lang. Houtwormen worden ongeveer 3 centimeter lang en hebben een geel lijf. Ze creëren gangen van ongeveer een halve centimeter breed. Laat dit niet gebeuren en neem contact met ons op!

Ons werkgebied

Hoorn, Medemblik, Wervershoof, Andijk, Enkhuizen, Bovenkarspel en Venhuizen

Waarom onze ongediertebestrijding?

 • Binnen 24 uur geholpen
 • Discreet en effectief
 • Laagste prijs garantie

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Bestrijding mieren
 • Bestrijding kakkerlakken
 • Bestrijding wespen
 • Bestrijding bedwantsen
 • Bestrijding ratten
 • Werkgebied

  Hoorn, Medemblik, Wervershoof, Andijk, Enkhuizen, Bovenkarspel en Venhuizen

  Hoofdvestiging