0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Hoorn?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Hoorn

Last van steenmarters in Hoorn?

Misschien heeft u er ook al wel iemand in uw omgeving over gehoord: overlast door steenmarters. De laatste jaren is steeds vaker in het nieuws dat deze beestjes problemen veroorzaken. En dat is niet zo raar. Wij leggen u uit waarom.

Beschermde diersoort

Vanwege zijn prachtige huid werd er veel op de steenmarter gejaagd. Zó veel zelfs, dat het dier met uitsterven werd bedreigd. Daarom kreeg deze martersoort een beschermde status toegekend. Het vangen of doden van het beestje is sindsdien verboden. Deze aanpak bleek succesvol te zijn: sinds het dier beschermd is, neemt het aantal exemplaren weer sterk toe. Misschien wel iets té sterk, want in de afgelopen jaren worden er steeds meer problemen met steenmarters gemeld. Ze zitten in schuren en op zolder en zorgen voor geluids- en stankoverlast. Ook bij auto’s veroorzaken ze heel wat hinder. Ze knagen bijvoorbeeld allerlei kabels door.

Uw ongedierte expert helpt

Woont u in de regio Hoorn en ervaart u overlast door deze beestjes? Doden of vangen is niet toegestaan, maar er zijn gelukkig andere mogelijkheden. Laat de door ons aangedragen professional de steenmarter verjagen. Onze medewerkers beschikken stuk voor stuk over uitgebreide ervaring. Voor elke situatie kennen zij een passende oplossing! In en om Hoorn staan we altijd voor u klaar.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606