085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Hoorn?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Hoorn

Last van steenmarters in Hoorn?

Misschien heeft u er ook al wel iemand in uw omgeving over gehoord: overlast door steenmarters. De laatste jaren is steeds vaker in het nieuws dat deze beestjes problemen veroorzaken. En dat is niet zo raar. Wij leggen u uit waarom.

Beschermde diersoort

Vanwege zijn prachtige huid werd er veel op de steenmarter gejaagd. Zó veel zelfs, dat het dier met uitsterven werd bedreigd. Daarom kreeg deze martersoort een beschermde status toegekend. Het vangen of doden van het beestje is sindsdien verboden. Deze aanpak bleek succesvol te zijn: sinds het dier beschermd is, neemt het aantal exemplaren weer sterk toe. Misschien wel iets té sterk, want in de afgelopen jaren worden er steeds meer problemen met steenmarters gemeld. Ze zitten in schuren en op zolder en zorgen voor geluids- en stankoverlast. Ook bij auto’s veroorzaken ze heel wat hinder. Ze knagen bijvoorbeeld allerlei kabels door.

Uw ongedierte expert helpt

Woont u in de regio Hoorn en ervaart u overlast door deze beestjes? Doden of vangen is niet toegestaan, maar er zijn gelukkig andere mogelijkheden. Laat de door ons aangedragen professional de steenmarter verjagen. Onze medewerkers beschikken stuk voor stuk over uitgebreide ervaring. Voor elke situatie kennen zij een passende oplossing! In en om Hoorn staan we altijd voor u klaar.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Hoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606