0229 - 72 82 44

Ongediertebestrijding in Hoorn?

Bedwantsen in Hoorn

Ziet u kleine, donkere puntjes op uw beddengoed? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met bedwantsen. Zoals u misschien dankzij de naam al zult vermoeden, vindt u deze beestjes vooral in de slaapkamer. Hier vinden de insecten eenvoudig hun voeding: uw bloed. Ze steken vaak meerdere keren vlak bij elkaar op uw huid, in tegenstelling tot muggen. Dat levert flinke jeuk op. Wat kunt u doen om van deze beestjes af te komen?

Bedwantsen bestrijden

Gaten en kieren dichten in de slaapkamer is altijd een verstandig idee. De bedwantsen kunnen zich daar dan niet meer ophouden. Ook moet het beddengoed minstens op zestig graden worden gewassen. Wees daarbij wel heel voorzichtig. Door het wasgoed naar de wasmachine te brengen, kan het ongedierte zich ook verplaatsen naar andere kamers in huis! Dan wordt het probleem ongemerkt alleen maar groter.

Laat u het bestrijden liever over aan een professional? Dan kunt u in en om Hoorn altijd terecht bij De vakman. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bestrijden van dit ongedierte. Onze expertise zetten we graag voor u in!

Neem contact op

U wilt meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Of u wilt ons meteen inschakelen voor het oplossen van een bedwantsenplaag? Neem dan contact met ons op. Vul ons online contactformulier in, dan hoort u vlug van ons. Ook kunt u ons bellen: we zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0229 - 72 82 44. We zijn u in de regio Hoorn met plezier van dienst!

Ons werkgebied

Hoorn, Medemblik, Wervershoof, Andijk, Enkhuizen, Bovenkarspel en Venhuizen

Waarom onze ongediertebestrijding?

 • Binnen 24 uur geholpen
 • Discreet en effectief
 • Laagste prijs garantie

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Bestrijding mieren
 • Bestrijding kakkerlakken
 • Bestrijding wespen
 • Bestrijding bedwantsen
 • Bestrijding ratten
 • Werkgebied

  Hoorn, Medemblik, Wervershoof, Andijk, Enkhuizen, Bovenkarspel en Venhuizen

  Hoofdvestiging