0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Hoorn?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Hoorn

Bedwantsen in Hoorn

Ziet u kleine, donkere puntjes op uw beddengoed? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met bedwantsen. Zoals u misschien dankzij de naam al zult vermoeden, vindt u deze beestjes vooral in de slaapkamer. Hier vinden de insecten eenvoudig hun voeding: uw bloed. Ze steken vaak meerdere keren vlak bij elkaar op uw huid, in tegenstelling tot muggen. Dat levert flinke jeuk op. Wat kunt u doen om van deze beestjes af te komen?

Bedwantsen bestrijden

Gaten en kieren dichten in de slaapkamer is altijd een verstandig idee. De bedwantsen kunnen zich daar dan niet meer ophouden. Ook moet het beddengoed minstens op zestig graden worden gewassen. Wees daarbij wel heel voorzichtig. Door het wasgoed naar de wasmachine te brengen, kan het ongedierte zich ook verplaatsen naar andere kamers in huis! Dan wordt het probleem ongemerkt alleen maar groter.

Laat u het bestrijden liever over aan een professional? Dan kunt u in en om Hoorn altijd terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bestrijden van dit ongedierte. Onze expertise zetten we graag voor u in!

Neem contact op

U wilt meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Of u wilt ons meteen inschakelen voor het oplossen van een bedwantsenplaag? Neem dan contact met ons op. Vul ons online contactformulier in, dan hoort u vlug van ons. Ook kunt u ons bellen: we zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0800 255 3733. We zijn u in de regio Hoorn met plezier van dienst!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606