085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Hoorn?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Hoorn

Bedwantsen in Hoorn

Ziet u kleine, donkere puntjes op uw beddengoed? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met bedwantsen. Zoals u misschien dankzij de naam al zult vermoeden, vindt u deze beestjes vooral in de slaapkamer. Hier vinden de insecten eenvoudig hun voeding: uw bloed. Ze steken vaak meerdere keren vlak bij elkaar op uw huid, in tegenstelling tot muggen. Dat levert flinke jeuk op. Wat kunt u doen om van deze beestjes af te komen?

Bedwantsen bestrijden

Gaten en kieren dichten in de slaapkamer is altijd een verstandig idee. De bedwantsen kunnen zich daar dan niet meer ophouden. Ook moet het beddengoed minstens op zestig graden worden gewassen. Wees daarbij wel heel voorzichtig. Door het wasgoed naar de wasmachine te brengen, kan het ongedierte zich ook verplaatsen naar andere kamers in huis! Dan wordt het probleem ongemerkt alleen maar groter.

Laat u het bestrijden liever over aan een professional? Dan kunt u in en om Hoorn altijd terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bestrijden van dit ongedierte. Onze expertise zetten we graag voor u in!

Neem contact op

U wilt meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Of u wilt ons meteen inschakelen voor het oplossen van een bedwantsenplaag? Neem dan contact met ons op. Vul ons online contactformulier in, dan hoort u vlug van ons. Ook kunt u ons bellen: we zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 085 - 106 1600. We zijn u in de regio Hoorn met plezier van dienst!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Hoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606