0229 - 72 82 44

Ongediertebestrijding in Hoorn?

Wespen in Hoorn

Bijna niemand wordt blij van wespen in zijn of haart buurt. Sommige mensen, vooral kinderen, raken zelfs ronduit in paniek. Zij zijn bang dat dit kleine insect hun een pijnlijke steek bezorgt. Die angst is ook niet zo raar, want wespen steken bijzonder snel. Een mooie zomerse dag kan door de aanwezigheid van deze diertjes daarom al snel verpest worden. Heeft u te maken met grote hoeveelheden wespen in uw tuin? Dan is de kans groot dat er een wespennest bij u in de buurt zit. Wilt u een professional inschakelen om de problemen op te lossen? In de regio Hoorn is De vakman de specialist bij wie u altijd terechtkunt.

Stop de wespenplaag

Wespen bestrijden is een klus die voorzichtig moet worden aangepakt. Wanneer deze beestjes zich in groten getale tegen u keren, kan dat zelfs gevaarlijke situaties opleveren! Daarom raden we aan om het bestrijden over te laten aan een expert. Onze medewerkers hebben niet alleen veel ervaring, maar beschikken ook over de beste hulpmiddelen en methoden. Zo weet u zeker dat de hinder vlug en veilig wordt opgelost. Meer weten over onze werkwijze en diensten? Neem dan eens contact met ons op. In en om Hoorn kunt u op ons rekenen!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Ons werkgebied

Hoorn, Medemblik, Wervershoof, Andijk, Enkhuizen, Bovenkarspel en Venhuizen

Waarom onze ongediertebestrijding?

 • Binnen 24 uur geholpen
 • Discreet en effectief
 • Laagste prijs garantie

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Bestrijding mieren
 • Bestrijding kakkerlakken
 • Bestrijding wespen
 • Bestrijding bedwantsen
 • Bestrijding ratten
 • Werkgebied

  Hoorn, Medemblik, Wervershoof, Andijk, Enkhuizen, Bovenkarspel en Venhuizen

  Hoofdvestiging