085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Hoorn?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Hoorn

Woelratten bestrijden in Hoorn

Bij een gazon vol met aardehopen denkt u misschien al snel dat er een mol aan het werk is geweest. Er is echter ook nog een andere optie: u heeft te maken met woelratten. Meestal zijn deze beestjes te vinden in de buurt van water, zoals bij rivieren, kanalen en sloten. Maar ook in tuinen worden ze regelmatig gesignaleerd. Ze knagen wortels kapot en zorgen voor omgewoelde grasvelden. Het moge duidelijk zijn: deze diersoort kan voor heel wat problemen zorgen!

Schakel een specialist in

Heeft u te maken met woelratten in uw omgeving, of vermoedt u dit? Het kan lastig zijn om de overlast zelf te verhelpen. Daarom is het verstandig om er een professional bij te halen. In de regio Hoorn is de door ons aangedragen professional de vakman bij wie u altijd terechtkomt. Wanneer u ons inschakelt, komen we zo vlug mogelijk naar u toe om de situatie grondig te bekijken. Aan de hand daarvan stellen we een plan van aanpak op en gaan we aan de slag om de overlast van de woelratten op te lossen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u meteen onze hulp inroepen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 085 - 106 1600, of vul ons online contactformulier in. We zijn u in en om Hoorn met plezier van dienst!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Hoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606