0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Hoorn?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Hoorn

Woelratten bestrijden in Hoorn

Bij een gazon vol met aardehopen denkt u misschien al snel dat er een mol aan het werk is geweest. Er is echter ook nog een andere optie: u heeft te maken met woelratten. Meestal zijn deze beestjes te vinden in de buurt van water, zoals bij rivieren, kanalen en sloten. Maar ook in tuinen worden ze regelmatig gesignaleerd. Ze knagen wortels kapot en zorgen voor omgewoelde grasvelden. Het moge duidelijk zijn: deze diersoort kan voor heel wat problemen zorgen!

Schakel een specialist in

Heeft u te maken met woelratten in uw omgeving, of vermoedt u dit? Het kan lastig zijn om de overlast zelf te verhelpen. Daarom is het verstandig om er een professional bij te halen. In de regio Hoorn is de door ons aangedragen professional de vakman bij wie u altijd terechtkomt. Wanneer u ons inschakelt, komen we zo vlug mogelijk naar u toe om de situatie grondig te bekijken. Aan de hand daarvan stellen we een plan van aanpak op en gaan we aan de slag om de overlast van de woelratten op te lossen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u meteen onze hulp inroepen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 0800 255 3733, of vul ons online contactformulier in. We zijn u in en om Hoorn met plezier van dienst!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606