085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Hoorn?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Hoorn

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Ziet u de laatste tijd veel rioolvliegjes in uw woning? Dan is dat bijzonder vervelend. Niet alleen zijn motmuggen, zoals ze ook wel worden genoemd, onhygiënische insecten die allerlei bacteriën met zich meedragen. Ook wijst hun aanwezigheid in huis op een rioollekkage. Normaal gesproken vindt u deze beestjes namelijk in de riolering. Wanneer hier een scheurtje of breukje ontstaat, kunnen de vliegjes het riool verlaten. Dan heeft u al snel te maken met een echte vliegenplaag in huis!

Heeft u te maken met dit ongedierte, en zoekt u een snelle oplossing? In de regio Hoorn is de door ons aangedragen professional uw specialist in muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden. Wij pakken het probleem bij de bron aan en zorgen voor passende hulp!

Snelle service in Hoorn

Overlast van ongedierte moet vlug worden aangepakt. Daarom kunt u ons altijd inschakelen wanneer u problemen met plaagdieren heeft. Wij zijn namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereikbaar! Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen we zo gauw we kunnen naar u toe. We inspecteren de situatie en gaan vervolgens meteen aan de slag om de overlast aan te pakken. Zo weet u zeker dat u nooit lang hoeft te wachten op goede service! Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden staan wij in Hoorn en omstreken altijd voor u klaar.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Hoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606