0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Hoorn?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Hoorn

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Ziet u de laatste tijd veel rioolvliegjes in uw woning? Dan is dat bijzonder vervelend. Niet alleen zijn motmuggen, zoals ze ook wel worden genoemd, onhygiënische insecten die allerlei bacteriën met zich meedragen. Ook wijst hun aanwezigheid in huis op een rioollekkage. Normaal gesproken vindt u deze beestjes namelijk in de riolering. Wanneer hier een scheurtje of breukje ontstaat, kunnen de vliegjes het riool verlaten. Dan heeft u al snel te maken met een echte vliegenplaag in huis!

Heeft u te maken met dit ongedierte, en zoekt u een snelle oplossing? In de regio Hoorn is de door ons aangedragen professional uw specialist in muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden. Wij pakken het probleem bij de bron aan en zorgen voor passende hulp!

Snelle service in Hoorn

Overlast van ongedierte moet vlug worden aangepakt. Daarom kunt u ons altijd inschakelen wanneer u problemen met plaagdieren heeft. Wij zijn namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereikbaar! Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen we zo gauw we kunnen naar u toe. We inspecteren de situatie en gaan vervolgens meteen aan de slag om de overlast aan te pakken. Zo weet u zeker dat u nooit lang hoeft te wachten op goede service! Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden staan wij in Hoorn en omstreken altijd voor u klaar.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hoorn en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hoorn bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606